29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 94. YILI KUTLU OLSUN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de sevinçle ve coşkuyla kutlandı. İlçemizde kutlamalar ilk olarak 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Çamlıhemşin Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Büstüne çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk Atatürk Anıtı’na sunulduktan sonra sunucunun çağrısı üzerine törene katılanlar Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Türk Büyükleri ve aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundular. Saygı duruşu akabinde törene katılanlar hep birlikte İstiklal Marşı’nı söylediler. Beraberinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

29 Ekim Pazar günü saat 10.00 ile 10.20 arasında Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi. Kutlama töreni için Çamlıhemşin Atatürk İlk ve Ortaokulu Konferans Salonu’na geçildi. Kutlama Töreni saat 10.30’da Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Kaymakam Vekili Sayın Batuhan TAŞGIN yaptıktan sonra tören Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir okuması ile devam etti. Kompozisyon ve şiir yarışmasında birinci olan eserler okundu.

İlçe Kaymakam Vekili Sayın Batuhan TAŞGIN, Başkanımız Sn. Osman HAŞİMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÇAMANKA tarafından resim, şiir ve kompozisyon dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Yapılan ödül töreni ile kutlama töreni sona erdi.

GALERİ